31 december 2015 – 1 januari JaCulinair challenge

Ter voorbereiding op het nieuwe jaar vast even een berichtje over wat je de komende periode van mij mag verwachten.

Ik heb mezelf een challenge gezet.
Deze challenge houdt in dat ik , in ieder geval de komende 3 maanden geen “alcoholische” drup zal drinken en een weg ga vinden in de wereld van Paleo en LCHF (meer hierover de komende maanden)

Het doel is dat deze combinatie zal leiden tot een strakker, gezonder en fitter lichaam…. ja ja ik ga ook bewegen.

Ik zal een een soort van dagboek bijhouden met wat ik drink , voel en eet , en aangezien ik van koken houd wil ik mooie en smaakvolle gerechtjes maken , deze receptjes komen uiteraard met een linkje op de blog terecht zoals je van mij gewend bent.

Iedere dag zal ik een kort verslagje doen,  per week, ->waarschijnlijk vrijdag een pagina .

Ik hoop dat je het leuk, interessant en motiverend zult vinden.
Voor nu , een gezellige avond gewenst, een mooie jaarwisseling en ik zeg PROOST op een gezond en gelukkig 2016

2016

Lieve groet
Jacq

PS
Het dagboek vind je onder het tabblad Dieet , dit wordt niet op de blog gepublised en is dus alleen toegankelijk als je echt naar de blog gaat via www.Jaculinair.com en dan vind je de verslagen op de dieet pagina.
De gerechtjes vind je  via de recepten tabbladen maar ook door op de link te drukken in het dagboek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.